Verkoopinformatie particuliere aankopen

Prijzen

Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief btw. Echter op de factuur wordt, wanneer de aankoop een antiek- of occasion object betreft, geen btw vermeld omdat deze artikelen onder de zogenoemde margeregeling vallen.

Verzending

Alle op de website vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten, zodat u zelf kunt aangeven op welke wijze artikelen verzonden dienen te worden. Wel met de bemerking, dat zowel in opdracht onverzekerd, of onvoldoende verzekerd verzonden pakketten als ook verzending per briefpost buiten de aansprakelijkheid van Things of Beauty vallen en dan dus te allen tijde voor risico van koper zijn.

Aankopen vanaf € 400,00 worden kosteloos aangetekend (tot een verzekerde waarde  à € 500,00) verzonden binnen Nederland. Met uitzondering van de aanbiedingen. Bij bestelling door PostNL dient u hiervoor persoonlijk te tekenen. U heeft altijd de mogelijkheid om aan te geven op welke dag u het pakket bij voorkeur verzonden wilt hebben.

Op verzoek kunnen pakketten eventueel ter verzending worden aangeboden met verzekerservice tot een waarde van €5.500,00 .

Aankopen vanaf € 400,00 met een bestemming buiten Nederland worden eveneens met korting verzonden.

Bezichtiging

Het in optie nemen van een object met de bedoeling het eerst bij bezoek aan huis te komen bekijken is in overleg mogelijk, zij het voor beperkte duur.
Reserveringen van objecten is mogelijk voor de duur van maximaal drie werkdagen.

Reclameren

Hoewel alle objecten naar beste weten en kunnen worden beschreven en zo gedetailleerd mogelijk worden gefotografeerd, betreft het hier, met een enkele, ook als zodanig omschreven uitzondering, antieke en vaak gebruikte voorwerpen, zodat de omschrijving niet anders dan subjectief kan zijn. Wanneer het aangekochte object na ontvangst van de zending onverhoopt niet aan uw verwachting voldoet of niet nader omschreven gebreken blijkt te hebben, kunt u de zending na overleg altijd binnen vijf werkdagen na ontvangst, bij voorkeur in de originele verpakking, retourneren.

Het aankoopbedrag exclusief verzendkosten zal dan vervolgens, na goede retour ontvangst, binnen 5 werkdagen op uw rekening worden teruggestort.

 

Verkoopinformatie handelsdoeleinden

Voorwaarden met betrekking tot aankopen voor Handelsdoeleinden verstrekken wij u graag op aanvraag.

 

De volledige Algemene Voorwaarden werden per 7 maart 2016 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. U kunt de Algemene Voorwaarden hier downloaden en bekijken.