Ons aanbod

BE√čINDIGING VERKOOP VIA DE WEBSITE PER 19 JUNI 2019

Omschrijving

Beste Bezoekers,

Velen onder u heb ik al persoonlijk op de hoogte kunnen stellen maar langs deze weg wil ik U allen mededelen dat ik per medio juni 2019 zal gaan stoppen met de verkoop van zilver en goud via de website.

Tot die tijd zullen er zeker nog steeds, naast extra aanbiedingen, mooie nieuwe objecten worden aangeboden.

Op Marktplaats- en andere platforms zal ik tot eind 2019 doorgaan met het aanbieden van leuke zilveren en gouden objecten. En vanaf 2020 dan alleen nog hobbymatig.

Met een heel goed gevoel- en dankbaarheid terugkijkend op de afgelopen 15 jaar wil ik U allen uiteraard ook nu alvast oprecht van harte bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en bovenal voor de vele mooie-, vaak ook zeer persoonlijke, contacten die ik met U had.

Met Hartelijke groet,

Anneke

 

HELE MAAND MEI EXTRA KORTINGEN OP VELE ZILVEREN OBJECTEN EN GOUDEN & ZILVEREN SIERADEN